Blijf weg uit de Bollenstreek! Blijf thuis.

(….) “Het gebied rond de Bollenstreek in Zuid-Holland werd zondag gedeeltelijk afgesloten omdat er net als zaterdag veel mensen naar de bollenvelden waren komen kijken.

In eerste instantie golden de afzettingen alleen voor gemotoriseerd verkeer en sportfietsen, maar later op de dag werden ook fietsers en wandelaars geweerd. Alleen plaatselijke bewoners mogen zich vrijelijk in het gebied begeven, mits zij 1,5 meter afstand houden.

Burgemeester Carla Breuer van de gemeente Teylingen riep mensen eerder al op om thuis te blijven en herhaalde die oproep zondag nogmaals. Ook burgemeester Arie van Erk van Hillegom deed dat.” (…) Bron: nu.nl

———–

“Het gebied rond de Bollenstreek in Zuid-Holland werd zondag gedeeltelijk afgesloten, omdat er – net als op zaterdag – veel mensen naar de bollenvelden kwamen kijken. Burgemeester Carla Breuer van de gemeente Teylingen had mensen eerder al opgeroepen om thuis te blijven en herhaalde die oproep nog maar eens.”. Bron: 12-04-2020 21:24, Liveblog Corona, nu.nl.

———–

———–

(…) “De burgmeesters van de Hillegom, Lisse en Teylingen  roepen nogmaals mensen op om thuis te blijven. “We snappen dat mensen graag naar de Bollenstreek komen in deze tijd. Maar het kan echt niet in deze coronacrisis. Blijf dicht bij huis. Die 1,5 meter is zo belangrijk. Wij zijn met elkaar verantwoordelijk voor het indammen van het virus en dat de gezondheidszorg aan iedereen de zorg kan blijven bieden die nodig is.’ (…) Bron: RTL Nieuws.nl